Language Bar

Legfőbb eredmények

Legfőbb eredmények

    Egy modell iskolai előkészítő központok szervezésére: Egy dokumentum, amiben...

Az Iskolai Előkészítő Központok alapelvei

Az Iskolai Előkészítő Központok alapelvei

    A legfőbb elvek, amik alapján ezek az iskolai előkészítő központok ki lesznek...

A Projekt

A Projekt

    Oktatási kutatások feltárták, hogy a Roma gyerekek alacsony iskolai...

  • Legfőbb eredmények

    Legfőbb eredmények

  • Az Iskolai Előkészítő Központok alapelvei

    Az Iskolai Előkészítő Központok alapelvei

  • A Projekt

    A Projekt

Többet rólunk

A Roma T&T partnerség egy nemzetközi partnerség. ami 5 partnerből áll 4 európai országból (Görögország, Spanyolország, Olaszország, Magyarország). A konzorciumba roma egyesületek, interkulturális intermediációra és tréning módszerek kifejlesztésére specializálódott szervezetek vannak. A partnerekről részleteket itt talál.

 

Regisztráció a Roma E-Learning Platformhoz

sample icon

Az E-learning platformhoz való regisztrációhoz kattintson ide

Legfőbb eredmények

 

 

Egy modell iskolai előkészítő központok szervezésére: Egy dokumentum, amiben leírjuk a modellt azon innovatív iskolai előkészítő központok szervezésére, melyeket a projekt célul tűzött ki. Olyan elemeket fog tartalmazni, mint: a központ nyitvatartási rendje, hány gyermeket képes a központ fogadni, a javasolt tevékenységek, a szükséges eszközök, stb.


Az iskolai előkészítő központok működtetése: Az iskolai előkészítő központok szervezésére alkotott modell gyakorlati megvalósítása a négy partnerországban (Görögország, Olaszország, Spanyolország, Magyarország). A partnerségben összesen legalább 80 gyermeket fognak bevonni ezekbe az iskolai előkészítő központokba 6 hónapon keresztül.


A tanárok – interkulturális intermediátorok – továbbképzése: A tanárok – interkulturális intermediátorok, akiknek a feladata lesz, hogy szervezzék és felügyeljék az iskolai előkészítő központokban folyó tevékenységeket, továbbképzésen vesznek részt abban a témában, hogy hogyan valósítsák meg a modellt, hagyományos és online szemináriumok keretében.


E- Tanfolyamok a tanárok – interkulturális intermediátorok – számára: Egy e-tanfolyamot szervezünk a tanárok – interkulturális intermediátorok számára, amely tartalmazza az összes tananyagot, amely a továbbképzésükhöz szükséges. Az e-tanfolyam lehetővé teszi, hogy az interkulturális intermediátorok képzése egész Európában felhasználható legyen a projekt által kidolgozott modellben.